Benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen?

In 6 stappen naar uw droomkeuken

1e Afspraak bij u thuis

1. Wat zijn uw wensen?

Iedereen is anders. Smaken verschillen. Tijdens ons eerste bezoek gaan we daarom in gesprek over uw wensen.

  • Kiest u voor een moderne keuken, of past een landelijke uitstraling beter binnen uw woning?
  • Welke kleur spreekt u aan?
  • Aan welke wensen moet het werkblad voldoen?
  • Welke apparaten heeft u nodig in uw keuken?
  • Etc.

2. Wat zijn de mogelijkheden?

Dat u wensen heeft is logisch, maar zijn deze te realiseren? En welke invloed heeft dit op de rest van uw woning? Wij zorgen voor antwoorden op deze vragen. Wij meten de exacte ruimte op zodat we weten met welke maten we kunnen rekenen. Daarnaast voeren wij een check uit op basis van mogelijke aanpassingen aan wanden, vloeren, elektra en leidingen.

3. Keukenadvies

Op basis van uw wensen en mogelijkheden denken wij met u mee en geven advies. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal, maar zullen wij altijd kritisch blijven om tot het beste resultaat te komen. Dit resultaat geven wij vorm in een 1e schets. Hiermee eindigt onze 1e afspraak.

2e Afspraak bij u thuis

4. U ontvangt ons concrete aanbod

Met de input uit ons 1e gesprek gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. Daarnaast zorgen wij voor mooie 3D-impressies van uw mogelijke nieuwe keuken. Dit leggen wij u voor tijdens onze 2e afspraak.

Meer dan eens komt het voor dat u in de tussentijd van de twee afspraken nieuwe ideeën opdoet, of bepaalde wensen herziet. Tijdens deze afspraak kunt u alles bespreekbaar maken, want finetuning is absoluut nog mogelijk.

5. Na akkoord zit uw taak erop

Zodra u akkoord gaat met ons voorstel zit uw werk erop. Geen stress, wij verzorgen het traject van A tot Z. Uiteraard stemmen wij de planning met u af.

Na oplevering van uw keuken

6. Ook voor nazorg kunt u bij ons terecht

Ons werk stopt niet na oplevering van de keuken. Als er vragen zijn, of problemen ontstaan dan kunt u bij ons aankloppen.

Onze werkwijze in beeld

Wat onze klanten zeggen

“Lex denkt in mogelijkheden en oplossingen tevens komt Lex bij je aan huis waardoor je als klant het juiste advies op maat krijgt. Dit in tegenstelling tot de traditionele keukenzaken.

Afspraken en planning komt hij na en niet onbelangrijk; duidelijke en heldere communicatie.

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.”

FAM. JANSSEN

Met deze vertrouwde en kwaliteitsmerken werken wij graag

De Keuken Aannemer staat voor kwaliteit. Onderstaande merken leveren de kwaliteit waar wij naar op zoek zijn. In overleg is uiteraard alles mogelijk, maar deze merken zijn een garantie voor succes!