Benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen?

Één adres voor uw complete keuken verbouwing

De invloed van uw nieuwe keuken op uw woning

U wilt graag een nieuwe keuken inclusief kookeiland. Of u wilt een wand in uw woning voorzien van keukenapparatuur. Heeft u er al eens over nagedacht welke consequentie dit heeft voor uw vloer, leidingwerk, stucwerk en/of elektra?

Service die anderen niet (kunnen) bieden

Als u een keukenzaak bezoekt worden er prachtige keukens aan u gepresenteerd. Maar de invloed op de overige onderdelen van uw woning, daar staat niemand bij stil. Maar deze invloed is er wel degelijk en U bent degene die er zelf voor moet zorgen dat de nodige aanpassingen verricht worden.

Wilt u de contactpersoon zijn van de tegelzetter, stukadoor, loodgieter, elektricien én keukenzaak en ervoor zorgen dat alles volgens planning verloopt?

Of kiest u voor:

  • 1 contactpersoon die alles regelt
  • geen stress
  • meer vrije tijd

Dit is wat De Keuken Aannemer voor u kan betekenen.

Uw nieuwe keuken al gekocht? Ook voor aanpassingen in de keuken kunt u bij ons terecht.

Heeft u uw keuken reeds in een keukenzaak gekocht en zoekt u hulp voor de aanpassingen aan uw woning? Ook dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Onze werkwijze in beeld

Wat onze klanten zeggen

“Lex denkt in mogelijkheden en oplossingen tevens komt Lex bij je aan huis waardoor je als klant het juiste advies op maat krijgt. Dit in tegenstelling tot de traditionele keukenzaken.

Afspraken en planning komt hij na en niet onbelangrijk; duidelijke en heldere communicatie.

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.”

FAM. JANSSEN

Met deze vertrouwde en kwaliteitsmerken werken wij graag

De Keuken Aannemer staat voor kwaliteit. Onderstaande merken leveren de kwaliteit waar wij naar op zoek zijn. In overleg is uiteraard alles mogelijk, maar deze merken zijn een garantie voor succes!