Benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen?

Keukenadvies: probleemloos naar uw droomkeuken!

1e Afspraak

Deze afspraak vindt plaats bij u thuis, wat grote voordelen oplevert t.o.v. het bezoeken van een keukenwinkel. In alle rust en zonder verkopers kunnen wij gezamenlijk een gesprek aangaan waarin uw wensen centraal staan. Wij kunnen ons aan de hand van uw woning en inrichting perfect inleven in uw stijl en gedachten.

Een ander voordeel is dat wij de juiste maten opmeten. Wellicht kunt u dit zelf, maar er zijn genoeg mensen die deze taak graag aan ons toevertrouwen. Ook de invloed van uw nieuwe keuken op leidingwerk, en wanden en vloeren wordt door ons meteen in kaart gebracht.

Op basis van uw wensen én de mogelijkheden creëren wij een 1e schets. Zodra deze naar tevredenheid is ingevuld is onze 1e afspraak ten einde.

2e Afspraak

De schets is de basis voor de gedetailleerde offerte die u van ons tijdens de 2e afspraak ontvangt. Uiteraard is de offerte voorzien van een prachtige 3D-impressie van uw nieuwe keuken. Hierdoor komt deze écht al tot leven!

In deze fase is er uiteraard nog ruimte voor aanpassingen. De tijd die verstrijkt tussen onze 2 afspraken zorgt soms voor nieuwe wensen en andere gedachten. Deze finetunig kan dan prima plaatsvinden.

Voldoet alles aan uw wensen? Na uw akkoord bespreken wij een planning die u past.

Ontzorging van A tot Z

Dit maakt ons echt uniek en bespaart u een heleboel stress! Wij plaatsen niet alleen uw keuken, wij zorgen er ook voor dat alle overige werkzaamheden volgens planning verloopt. Nieuwe tegelvloer? U communiceert met ons, wij doen de rest. Leidingwerk moet verlegd worden? Geen probleem, is onze zorg. Etc…

Ook na oplevering staan wij voor u klaar

Nadat u uw droomkeuken in gebruik heeft genomen kunt u er van genieten. Toch kan het voorkomen dat u een vraag heeft of er een probleem ontstaat. Neem in alle gevallen contact met ons op, want ook na oplevering staan wij voor u klaar.

Onze werkwijze in beeld

Wat onze klanten zeggen

“Lex denkt in mogelijkheden en oplossingen tevens komt Lex bij je aan huis waardoor je als klant het juiste advies op maat krijgt. Dit in tegenstelling tot de traditionele keukenzaken.

Afspraken en planning komt hij na en niet onbelangrijk; duidelijke en heldere communicatie.

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.”

FAM. JANSSEN

Met deze vertrouwde en kwaliteitsmerken werken wij graag

De Keuken Aannemer staat voor kwaliteit. Onderstaande merken leveren de kwaliteit waar wij naar op zoek zijn. In overleg is uiteraard alles mogelijk, maar deze merken zijn een garantie voor succes!